Flavon Max Klub

Hogy az egészség természetes legyen ! Egészség és Siker!

Flavon max - Egy személyre szabott franchise

A Flavon max Klub egy olyan legális lehetőség, ami az anyagi függetlenség útján mindenki számára ugyanazt az esélyt teremti meg. Egy kész koncepció, amivel bárki az első karton megvásárlásától ugyanazzal az eséllyel dolgozhat. A Flavon max Fogyasztói Klub tagjainak egy dinamikus fejlődést ajánl, ahol esély van a kezdetektől részesévé válni egy növekedési folyamatnak, amely nemcsak Magyarországon, hanem folyamatosan új piacokat megnyitva egyre több helyen elismerést vív ki magának.

Egy remekbeszabott üzleti lehetőség párosul egy piaci rést lefedő magas antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő családdal. A teendő csupán a termék fogyasztása és a klub bővítése, amihez a Flavon Group Kft. terméket, marketingrendszert, hátteret, támogatást és képzést biztosít.

Kihez szólunk?

Mindenkihez, aki javítani szeretne jelenlegi helyzetén. Alternatívát kínálunk azoknak, akiknek szükségük van egy kiváló termékre. Azoknak, akik kiegészítő jövedelemre akarnak szert tenni. De azoknak is, akik egy saját üzleti vállalkozásra vágynak, ahol önmaguk főnökei lehetnek.

Mire számíthat a Flavon max Klub tagjaként?

Olyan kiváló és egyedülálló termékekre, melyekkel karbantarthatja egész szervezetét. A lehető legegyszerűbb és legkiszámíthatóbb visszaosztási tervre, melyben minimalizáltuk a követelményeket, és maximalizáltuk a juttatásokat. Munkájáért sokkal jobban megfizetjük, mint bármelyik általunk ismert konkurensünk. Részesévé válik egy dinamikus MLM hálózat fejlődésének. Már az elején, a zsebén keresztül érezni fogja, hogy jó helyre tette le a voksát.

A Flavon max fogyasztói klub egy negyedik generációs MLM üzlet

Ennek egyik fő előnye, hogy tagjait nem ösztönzi hatalmas készletek felhalmozására (ún. "garázsfeltöltésre"). Célja, hogy tagjai a saját és szűk környezetüket a számukra szükséges mennyiségű magas minőségű termékkel lássák el, és hogy bővítsék hálózatukat. A hálózat építési módszerek nagyon egyszerűek:

- Saját, illetve környezetük pozitív terméktapasztalatát másokkal megosztva juttatnak embereket Flavon max termékekhez;
- Üzleti sikereik, üzleti meggyőződésük alapján bővítik hálózatukat a másolódás reményében.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 2
Heti: 24
Havi: 69
Össz.: 22 808

Látogatottság növelés
Oldal: Flavonmax fogyasztói klub
Flavon Max Klub - © 2008 - 2018 - flavonmax.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »